Skip to main content

Lucka 24: Who Would Imagine a King

Så har vår gemensamma decemberfärd fört oss till julafton.  Vi kröner årets digitala julkalender med att låta Madeleine Darwiche och Rebecca Björklund tolka denna passande filmlåt från ”the Preachers Wife” med Whitney Houston. En lucka som producerades till vår julkalender 2020.

I har vi, som en liten bonus, även tagit med ”Who Would Imagine – The Movie”. En kort 3 1/2- minutersdokumentär om hur det gick till när vi producerade denna lucka.

Vi vill passa på att tacka alla elever, föräldrar, följare och supporters för det gångna året. Ett extra stort tack för all uppmuntran och positiv feedback vi fått. Inte minst för vår julkalender.

Från oss alla till er alla

En God Jul & Ett Gott Nytt År

Lucka 24:

Who Would Imagine… – The Movie:

Filmningen av denna julaftonslucka är gjord av ett helt litet team; En av våra musiklärare, PInge, har filmat, med Christoffer Polizonis som inspelningaassistent. Dessutom har Kulturskolans producent, Peter Cemjack varit behjälplig vid inspelningen. Drönarfilmningen, där Landskrona filmas från ovan, är gjord av Oskar Feldt och Niklas Lundblad. Sedan har PInge redigerat filmen.

Sara Samuelsdotter tagit fram sångstämmor och hjälpt Madeleine och Rebecca med sånginstudering. Sånginspelningen,
programmering och
mixning av Hans Zimmers fantastiska arrangemang på Mervyn Warren’s och Hallerin Hilton Hill’s låt är gjort av Pinge.

Christoffer Polizonis, Madeleine Darwiche, Niklas Lundblad, Oskar Fäldt, Peter Cemjack, PInge, Rebecca Björklund, Sara Samuelsdotter