Skip to main content

Isabella – Hold Me Closer

Isabella Sadjadi är en av Kulturskolans flitigaste elever. Hon går på både musikal och streetdance, samt tar lektioner i såväl sång som piano. När det nu var dags för ”Eurovision song Contest” frågade en av våra lärare henne om hon kunde tänka sig att göra Kulturskolans version av detta svenska bidraget. Och det kunde hon!

Ett par av våra lärare tog fram ljudbakgrunder, och hennes pappa har hjälpt till med att filma. Även om vår personal har hjälpt henne med redigering så har Isabella haft mycket bestämda uppfattningar om hur videon till slut skall se ut, och har därför fungerat lite som ”halvproducent”.

Några av våra lärare färdigställde två olika musikaliska arrangemang. Eftersom Isabella till slut inte kunde välja vilket vi skulle ha så publicerar vi båda. Vilken blir din favorit?

Cinematic

Chillounge

Våra musiklärare P-O Nilsson och Anna Persson har gjort varsin musikalisk version. P-O har gjort en version lite mer likt originalet medan Anna gjort en mer chill lounge-version. Kulturskolans PInge Persson spelade in och redigerade sedan dessa arrangemangen.

Isabellas pappa, Farshid Sadjadi, har filmat. PInge har spelat in och redigerat även filmen, men han tog också hjälp av Oskar Fäldt för support i redigeringen av filmen.

#

Anna Persson, Farshid Sadjadi, Isabella Sadjadi, Oskar Fäldt, P-O Nilsson, PInge