Skip to main content

Lucka 24 • Who would imagine a King

Så har vår gemensamma decemberfärd fört oss till julafton.  Vi kröner årets digitala julkalender med att låta Madeleine Darwiche och Rebecca Björklund tolka denna passande filmlåt från ”the Preachers Wife” med Whitney Houston.

Ett högst märkligt år är till ända. Vi hoppas dock att ni åter får uppleva våra elever levande live under 2021 även om det säkert tar nån termin till.
Vi vill passa på att tacka alla elever, föräldrar, följare och supporters för det gångna året. Ett extra stort tack för all uppmuntran och positiv feedback vi fått under året. Inte minst för vår julkalender.

Från oss alla till er alla

En God Jul & Ett Gott Nytt År

Filmningen av vår julaftonslucka är gjord av ett helt litet team; PInge Persson från Kulturskolan har filmat, med Christoffer Polizonis som inspelningaassistent. Dessutom har Kulturskolans producent, Peter Cemjack varit behjälplig vid inspelningen. Drönarfilmningen, där Landskrona filmas från ovan, är gjord av Oskar Feldt och Niklas Lundblad. Sedan har PInge redigerat filmen.

Sara Samuelsdotter tagit fram sångstämmor och hjälpt Madeleine och Rebecca med sånginstudering. Sånginspelningen är gjord av PInge till en programmering av Hans Zimmers fantastiska arrangemang på Mervyn Warren’s och Hallerin Hilton Hill’s låt. Pinge har sedan mixat musiken.

#

Christoffer Polizonis, Madeleine Darwiche, Niklas Lundblad, Oskar Fäldt, Peter Cemjack, PInge, Rebecca Björklund, Sara Samuelsdotter